Home Foto Videokamery Outdoor kamery Gopro Hero 4 Session kamera s prislusenstvim NOVA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Gopro Hero 4 Session kamera s prislusenstvim NOVA

Celá ČR
22. 3. 2016 - 23:13
7 000 Kč
Prodávající

Popis

Nova v puvodnim obalu.
Vcetne veskereho prislusenstvi a cestovniho pouzdra

Popis produktu:

Nejmenší a nejlehčí GoPro vůbec. HERO4 Session je o 50% menší a o 40% lehčí než ostatní kamery HERO41. Jde o vůbec nejlépe nositelnou a připevnitelnou kameru GoPro. Díky úhlednému a všestrannému designu se hodí kamkoliv - od surfu po zasněžená místa či relaxaci s přáteli. Nejmenší a nejlehčí GoPro kamera vůbec
Jednotlačítkové ovládání
Natáčejte video v rozlišení 1440p30 a 1080p60
Vodotěsnost do hloubky 10 m Kamera HERO4 Session
Standardní Frame (HERO 4 Session)
Nízkoprofilový Frame (HERO 4 Session)
Zakřivený nalepovací držák
Plochý nalepovací držák
Otočná kloubová přezka
Přezky a další hardware
MicroUSB kabel

Vybavení

Nejmenší a nejlehčí GoPro kamera vůbec
Jednotlačítkové ovládání
Natáčejte video v rozlišení 1440p30 a 1080p60
Vodotěsnost do hloubky 10 m
Vlastnosti

Ultimátní flexibilita uchycení.
HERO4 Session přichází se speciálně zkonstruovanými úchyty a příslušenstvím, které bezproblémově pracují s ostatním GoPro vybavením a poskytuje tak více možností uchycení než kdykoliv předtím.
- Nízkoprofilový Frame dává kameře HERO4 Session nejnižší profil ze všech kamer GoPro.
- Se standardním rámečkem a GoPro držáky můžete vytvářet širokou škálu ultra kompaktních použití s vaším vybavením.
- Ball Joint Buckle - otočná kloubová přezka přináší svobodu změn, aniž byste museli zastavovat a odnímat kameru.
Profesionální kvalita videa
HERO4 Session přináší úžasnou kvalitu videa. Natáčejte video ve vysokém rozlišení 1440p30 a 1080p60, které je ostré a jako živé. Video s vysokým počtem snímků 720p100 přináší výjimečně plynulé zpomalené přehrávání nejlepších natočených okamžiků.
Výkonné focení.
Vyfoťte nejlepší fotku díky celé škále foto režimů. Můžete fotit jednotlivé 8MP fotky, časosběr v intervalu 0.5-60 sekund a fotky v režimu Burst 10 snímků za sekundu. Když přijde na všestranné focení, HERO4 Session ho zvládne bez problémů.
Odolná + vodotěsná.
HERO4 Session je robustní a vodotěsná do 10m, k čemuž nepotřebujete žádný kryt. Šikovný, ready-to-go design znamená, že stačí kameru vzít a hned si užívat natáčení.
Nejúžasnější video na světě.
HERO4 Session má funkci SuperView™, exkluzivní video režim GoPro, který zachycuje nejúžasnější širokoúhlý záběr na světě. Umožňuje zachytít více z vás a vašeho okolí, každé dobrodružství je tak zachyceno poutavěji a zajímavěji.
Auto Low Light.
Nechte kameru, aby myslela za vás. Režim Auto Low Light inteligentně mění počet snímků za sekundu podle světelných podmínek pro optimální nastavení při horších světelných podmínkách a umožňuje přecházení mezi jasným a tmavým prostředím, aniž by bylo nutné měnit nastavení kamery.
Protune™ pro video.
Protune odemyká plný potenciál kamery a přináší jen minimálně zkomprimované video kalibrované pro kino a optimalizované pro profesionální produkce.
HiLight Tag pro ty nejlepší momenty.
HiLight tagování umožňuje označit během natáčení klíčové záběry, takže ty nejlepší klipy při přehrávání, editaci nebo sdílení najdete rychle a snadno. Stačí během natáčení stisknout tlačítko na kameře nebo dálkovém ovladači Smart Remote2 v momentě, který chcete označit. Nejlepší záběry můžete označit i pomocí aplikace GoPro App.
Systém duálního mikrofonu.
HERO4 Session má dva mikrofony: jeden zepředu a jeden zezadu kamery. Když natáčíte ve větru nebo během aktivit s vysokou rychlostí jako je motorsport, kamera se automaticky přepne na mikrofon, který je pro natočení optimálního zvuku lepší. Ať už děláte cokoliv, výsledkem je omezené rušení větrem a lépe zaznamenaný zvuk.
Vestavěný akumulátor.
Akumulátor je vestavěn přímo v kameře a nabízí až 2 hodiny nahrávání při plném nabití. Přiložený USB kabel umožňuje nabít kameru přes počítač, GoPro síťovou nabíječku nebo autonabíječku2.
Nastavte kameru vzhůru nohama a natáčejte jako obvykle.
Když je kamera uchycena vzhůru nohama, automatická rotace obrazu upraví směr obrazu správně, takže při postprodukci nemusíte obraz otáčet.
Kompatibilní se všemi držáky GoPro.
HERO4 Session je kompatibilní se všemi držáky GoPro. Takže ať už máte doma plno držáků nebo hledáte nový způsob, jak natočit svou oblíbenou aktivitu, není to problém. Kameru můžete připevnit k helmě nebo na hruď pro dosažení unikátního úhlu pohledu. Kameru můžete upevnit ke kolům, prknům, motocyklům a dalšímu vybavení pro dosažení těch nejbáječnějších záběrů. "Wear it. Mount it. Love it."
Ovládání, prohlížení a sdílení přes Wi-Fi a Bluetooth®.
Kamera má vestavěné Wi-Fi a Bluetooth®, což umožňuje kameru připojit k aplikaci GoPro App a vzdáleně ji ovládat pomocí telefonu nebo tabletu, prohlédnout si obsah, kte


Hmotnost 74 g
Podporované paměťové karty
Podporované paměťové karty MicroSDHC · microSDXC
Rozlišení senzoru
Rozlišení senzoru 8 M px
Typ kamery (kategorie)
Typ kamery (kategorie) Akční kamera
Vlastnosti kamery
Vlastnosti kamery Odolné proti vodě · Wi-Fi · Full H
Vodotěsný Ano

Gopro Hero 4 Session kamera s prislusenstvim NOVA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Iva Nelsonova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!