Home Foto Videokamery Outdoor kamery EVOLVEO sportcam X3 outdoorová kamera s příslušenstvím NOVÁ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

EVOLVEO sportcam X3 outdoorová kamera s příslušenstvím NOVÁ

Královéhradecký kraj
19. 1. 2016 - 12:14
1 600 Kč
Prodávající

Popis

EVOLVEO sportce X3 je vodotěsná a nárazuvzdorná kamera pro připevnění na oděv, helmu, kolo či sportovní nářadí. Objektiv s širokým úhlem záběru je ideální pro natáčení vašich sportovních a outodoorovou aktivit.
Proč koupit odolnou kameru EVOLVEO sportce X3? ? sportovní kamera Evolveo sportce X3 je vodotěsná a nárazuvzdorná kamera chlubí se certifikací IP68 a jen tak nějaký náraz ji nerozhodí. Pro tyto své vlastnosti se tak hodí k celé řadě aktivit, při kterých by běžné kamery mohly velmi snadno přijít k úrazu kameru je možné pomocí příslušenství a vhodných nástavců připevnit na oděv, helmu či jinou plochu, ze které si budete přát točit nabízí nahrávání videa v nejvyšší možné kvalitě. Rozlišení FullHD 1080p při 30 snímcích za sekundu a nejmodernější kompresní formáty představují dostatečnou garanci kvality a precizního obrazu. To, ale není vše, v HD rozlišení 720p nabídne kamera nadstandardních 60 snímků za sekundu. zhotovovat můžete také perfektní záběry při rozlišení až 2592 x 1944 pixelů. Pro větší flexibilitu jsou nabízeny celkem tři režimy nahrávání vysoce kvalitní optika-použit objektiv typu rybí oko nabízí výbornou světelnost F2, 4 a úhel záběru až do 170 °. Výborné jsou také hodnoty citlivosti na světlo-960 mV. Výpočet uzavírá robustní CMOS snímač 1/4"nabízející skvělé rozlišení 5 megapixelů vibrační odezva, která vás bude informovat o vypnutí nebo zapnutí kamery bez nutnosti vizuálního kontaktu se zařízením v balení najdete například univerzální adaptér pro upevnění na přilbu nebo stativ, na řídítka kola, vodotěsnou krytku, ale i bezpečnostní řemínek na ruku nebo samolepky pro přilepení držáku na rovné plochy.
nové zboží z kamenné prodejny, speciální cena poslední kus skladem, záruka 2 roky, daňový doklad Poštovné 100,- DPD, 130,-DPD dobírka, osobní odběr v Náchodě na kamenné prodejně sleva z 2890,-

EVOLVEO sportcam X3 outdoorová kamera s příslušenstvím NOVÁ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Jegorová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!