Home Foto Videopříslušenství Ostatní příslušenství Prodám nový náhledový monitor Feelworld FW759P (FW-759P)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám nový náhledový monitor Feelworld FW759P (FW-759P)

Moravskoslezský kraj
28. 7. 2016 - 19:27
5 900 Kč
Prodávající

Popis

W759P IPS monitor s rozlišením 1280 x 800 je komfortní, lehce přenosný LCD monitor pro profesionální využití spolu s HDV, HDSLR kamerami, či jinými kompakty. Monitor je velice tenký a to sice až 17mm v nejširším bodě.
Monitor "vyčnívá" hlavně tím, že obsahuje profesionální "peaking filtr" pro co nejpřesnější zaostření. V praxi tedy obraz ukazuje obrysy červeně a celý obraz je zobrazený v černobílé.
V monitoru je možné nastavit úhel zobrazení. Verze FW759 používá IPS panel, který poskytuje 178°/178° viditelné zobrazení a jas o 400cd / m². To by Vám mělo úplně s přehledem zaručit pohodlné sledování ze všech stran.
Monitor je velice úzký (17 mm a váží pouhých 400g). Pro připojení kamer a fotoaparátů je vybaven HDMI portem a AV portem. Monitor je dále vybaven vestavěným reproduktorem a 3,5 mm výstupem na sluchátka.
Jedná se o vylepšený model oproti základnímu FW759. Oproti tomu nabízí histogram, „zebru“ na vyvýšení expozice, nebo např. možnost zapnutí Peaking Focus Assist při standartním zobrazením (u základního modelu je obraz při Peaking Focus Assist přepnut do ČB módu). Tento typ se v ČR vůbec neprodává.
Mezi další vlastnosti patří například přetáčení obrazu zrcadlove podle vertikální nebo horizontální osy, False Color, Pixel to Pixel, Center Marker
U spousty monitorů je často obrovský problém "rozvyklání" HDMI portu, či HDMI Micro portu. K tomu však slouží tento "podpěrný díl" pro zachycení HDMI kabelu. Zničení HDMI portu navíc ani není možné reklamovat a zákazníci často "strádají" nad drahým servisem.
Součástí balení:
- Monitor FW759P
- Mini HDMI kabel (pro propojení monitoru a fotoaparátu)
- Sluneční slona
- Malá kulová hlava na upevnění
- Zarážka proti vytržení HDMI kabelu
- Manuál
- K monitoru přidám case na 6 AA baterii, jako náhradu za baterii F970 pro napájení.

Další info: http://www.feelworld.cn/HTML/EN_Product_SYJSR /7-IPS-Ultra-thin-Design-1280x800-HDMI-HD-On- Camera-Field-Monitor-with-Peaking-Focus-Histo gram-False-Colors-Zebra-Exposure-FW759P.html

Při rychlém jednání sleva.

Prodám nový náhledový monitor Feelworld FW759P (FW-759P)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman Mrázek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!