Home Foto Videopříslušenství Ostatní příslušenství Glidecam HD-4000
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Glidecam HD-4000

Celá ČR
4. 11. 2015 - 19:34
17 999 Kč
Prodávající

Popis

Glidecam HD-4000 je obdobně jako verze HD-2000 špička stabilizátorů, steadicamů. Verze HD-4000 se tedy oproti HD-2000 primárně liší v hmotnosti, rozměrech.

Majitelům DSLR však silně doporučujeme zůstat u verze HD-2000 a to převážně kvůli celkové hmotnosti. Majitelům těžších DSLR v kombinaci s přídavným světlem, či battery gripem však nic jiného nezbývá.

Glidecam je neznámější výrobce steadicamů vůbec. Jedná o světovou špičku dostupných steadicamů. Spousta zákazníků začíná pojmům jako "steadicam", "steadycam" rozumět právě až potom, co uvidí někoho s Glidecamem v ruce.

Glidecam HD-1000, HD-2000, HD-4000 jsou steadicamy, které se převážně liší v nosnosti, rozměrech, ale produkty jsou to však velice podobné.

Steadicam Glidecam HD-2000 / HD-4000 je ukázka dokonalosti výroby stabilizačních alternativ. Stabilizátor oproti jiným výrobkům, výrobcům z naší nabídky (Flycam, Firmcam, SV) je cenově dražší, avšak cenově dražší z důvodu kvality zpracování. Glidecam má kvalitnější kov, kvalitnější ložisko s možností vycentrování, robustnější díly.

Jelikož nejsme elektronický obchod jako každý jiný a svoje výrobky vždy důkladně testujeme, rádi bychom podali stručný "report" z vlastních zkušeností.

Glidecam HD produkty se dají přirovnat (vzhledově přirovnat) k produktům značky Flycam, či Camtree. Obecně Glidecam je firma, která obdobný "standard" přinesla na trh. Glidecam oproti produktu Camtree Wonder-3, či Flycam HD řady je pevnější, bytelnější a jak jsme již zmiňovali, má lepší ložisko s možností kalibrace.

Celkově je Glidecam více seriozní, profesionálnější produkt. Zpracování závitů, šroubů, barvy, ochrany barvy je obecně samozřejmě kvalitnější. Největší rozdíl jsme postřehli hlavně v dlouhých záběrech, kdy díky kvalitnějšímu zpracování byly složité přechody ze zakloněného steadicamu zpět do roviny (třeba když chcete natočit špičku věže a opět srovnat záběr) mnohem jednodušší na zpracování a ve výsledku bylo mnohem lepší.

Upozorňujeme všechny zákazníky, že stabilizátory, steadicam, jejich výběr a cena nemusí rozhodovat o kvalitě finálního obrazu.
Práce se stabilizátorem je sama o sobě kategorie, druh filmové branže a není garancí, že po koupi steadicamu se z Vás stane "profesionál".
Nicméně vše je o cviku a produkty značky Glidecam (i když nejsou nejprodávanější z naší nabídky) by měly být k dokonale plynulému obrazu nejblíže.

SPECIFIKACE PRODUKTU
-> Rozměry hlavy - 21,2 x 12,2 x 2,4 cm
-> Rozměry platformy: nejmenší - 33,2 x 11,4 cm až nejdelší - 44,2 x 11,4 cm
-> Průměr tyče - 2,4 cm
-> Délka tyče - 48,6 až 68 cm
-> Nosnost od 1,8 kg do 4,5 kg
-> Hmotnost konstrukce(bez závaží) - 1,5 kg
-> Hmotnost závaží - 0,11 kg
-> Počet závaží - 12 ks
-> Připevnění příslušenství - 1/4" závit(včetně závitu pro externí LCD monitor)

OBSAH BALENÍ
-> Originální balení Glidecam HD-4000 (standard, bez rychloupínací destičky)

Glidecam HD-4000

Zavřít Zavřít
Prodávající
FILM TECHNIKA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!