Home Foto Videokamery HDD kamery Digitální videokamera Panasonic SDR-H80 stříbrná.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Digitální videokamera Panasonic SDR-H80 stříbrná.

Moravskoslezský kraj
21. 5. 2019 - 14:03
1 700 Kč

Popis

Kompaktní videokamera SDR-H80 je opatřna objektivem,s působivým 70ti-násobným optickým superzoomem, díky kterému máte na dosah i objekty okem sotva viditelné.
Kdyby se vám snad od samého nadšení roztřásly ruce, nevadí, zdokonalená optická stabilizace obrazu Advanced O.I.S. eliminuje každý záchvěv a výsledné záběry zůstanou čisté a absolutně ostré. Videokamera se záznamem na pevný disk, 60GB HDD, stereo mikrofon, CCD snímač, 2.7" LCD panel, 70x/3500x zoom, záznam na SDHC karty. Všechny komponenty jsou součástí prodeje.
Obsah balení : Nabíječka, kabel pro propojení kamery s nabíječkou, síťový kabel, USB kabel, AV kabel, CD-Software, CD- Úprava videa, brašna.Koncovka vstupu kabelu do zásuvky má anglickou verzi,takže pridáme i český adapter.
Kamera Panasonic SDR-H80 vyniká velice malými rozměry a obsahuje HardDish (HDD) s kapacitou 60 GB se kterým mužete nahrávat až 54 hodin ve standartním rozlišení, další výhodou je 70x zoom který má samozřejmě stabilizaci obrazu, kamera má nová systém řízení spotřeby, vydrží tedy déle na baterii, až 2 hodiny nahrávání... Je velice jednoduchá na ovládání, má velký, 2.7 palcový displej, dále zde najdete pokročilou funkci inteligentní automatiky, kdy si kamera sama vybírá jakou scenérii zrovna natáčíte, např. zda-li se jedná o portrét krajiny, nebo blízké detaily. Nabízí funkci "Face Detection" pro detekci tváře, pořízená videa mužete rovnou sdílet na portále YouTube.com. Má velice novou funkci, tzv. "prerecording", což Vám umožnuje nahrávat vždy chvilku pred tím, než stisknete tlačítko nahrávání, takže nepříjdete o duležité záběry.
Kamera je vhodná hlavně pro začínající,kteří potřebují dostatečnou kvalitu, ale ješte nepotrebují Full-HD kameru.Kamera je jednoduchá,lehká a malá. Vše je plne funkcní,málo používaná,bez jakékoliv závady.

Digitální videokamera Panasonic SDR-H80 stříbrná.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiřina Fajfrlíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!