Home Foto Digitální fotoaparáty Canon EOS 750D + EF-S 18-135mm IS STM PC 26 000!!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Canon EOS 750D + EF-S 18-135mm IS STM PC 26 000!!

Zlínský kraj
3. 12. 2017 - 16:50
23 400 Kč
Prodávající

Popis

Canon EOS 750D + EF-S 18-135mm IS STM Prodám nový, nepoužitý fotoaparát se zárukou 23měsíců. PC cena 26 000kč viz.

https://www.alza.cz/canon-eos-750d-ef-s-18-13 5mm-is-stm?dq=2419844&o=1

Předám se záručním listem. Upřednostňuji osobní předání u mě, nebo po domluvě i dovezu - Zlín a okolí, vyzkoušení samozřejmostí. Chybně objednané, Alza se se mnou nehodlá bavit.

Digitální zrcadlovka CMOS 24.2 Mpx APS-C, DIGIC 6, 3" dotykové výklopné LCD, FullHD video, SD/SDHC/SDXC, miniHDM

Každý fotograf, ať už profesionální, nebo amatérský potřebuje ve svých rukách ten správný nástroj. Zrcadlovka 760D nabízí širokou škálu funkcí pro pohodlné ovládání a výjimečné fotografie.

Profesionální výbava
Fotoaparát nabízí speciální devatenáctibodový autofocus, díky kterému zůstane váš objekt ostrý, a to ať už fotíte zběsilé sportovní akce, klidné krajiny nebo osobité portréty. Přístroj také disponuje 24,2MP senzorem a DIGIC procesorem, které jsou zárukou detailních obrázků a plynulého focení.

Příjemnou samozřejmostí je i výklopný displej, rozšiřující vaše možnosti kreativního rámování. Protože fantazii se meze nekladou. Inteligentní hledáček navíc zobrazuje informace o expozici, závěrce a ostření.

Fotoaparát je schopen natáčení videa ve Full HD rozlišení, které ohromí všechny vaše přátele. Díky inteligentnímu autofocusu, dokáže zrcadlovka zaostřit váš objekt zájmu i v pohybu, zatímco pozadí zůstane rozostřené. Tento jednoduchý efekt dodá vašim videům profesionální filmový nádech.

Fotoaparát Canon 750D je dodáván v setu s objektivem 18-135 mm od stejného výrobce. Tento univerzální objektiv dosahuje až 7,5x zoomu a je vybaven krokovým motorkem STM, který zaručí naprosto tiché ostření a neotáčivost předního členu objektivu.

Foťte za každých podmínek
Ať už budete svým aparátem fotit úchvatné snímky, nebo točit působivá videa, precizní zpracování senzoru zaručuje, že výsledek vaší práce bude kvalitní i za špatných světelných podmínek. Zajímavým doplňkem přístroje jsou pak kreativní filtry, které povznesou vaši tvorbu na docela novou úroveň.

Bonusem fotoaparátu je Wi-Fi a NFC připojení. Díky němu můžete svůj přístroj spárovat s mobilem, nebo tabletem a prozkoumat nové úhly vaší tvorby. Své fotografie také hned můžete tisknout na bezdrátové tiskárně.

Klasická elegance fotoaparátu Cannon
Příjemná cena
Kvalitní senzor a procesor
Full HD video
Vícebodový autofocus
Výklopný displej
Připojení Wi-Fi a NFC

Parametry

Výrobce / značka
Canon
Druh fotoaparátu
Digitální zrcadlovky

Canon EOS 750D + EF-S 18-135mm IS STM PC 26 000!!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jakub Katerinjuk
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!