Home Foto Digitální fotoaparáty Prodám Canon EOS 550D
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám Canon EOS 550D

Středočeský kraj
18. 10. 2016 - 10:58
19 000 Kč
Prodávající

Popis

+ SIGMA 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS
+ SIGMA 30 mm F1.4 EX DC
+ dálková spoušť
+ 4x akumulátor
+ okulár

Vše v orig. obalech. Používáno z 90 % na natáčení.



Špičková digitální zrcadlovka vhodná pro ty nejnáročnější uživatele přináší rozlišení 18 megapixelů a obrovské množství funkcí a možností nastavení, díky kterým je možné zachytit neskutečně kvalitní fotografie i video v FullHD rozlišení! Profesionální využití je navíc vyzdviženo podporou formátu RAW.
Kvalitního a rychlého zpracování fotografií je dosaženo díky použití speciálního obrazového procesoru Canon DIGIC 4 společně se snímačem CMOS přinášejí 14bitové zpracování obrazu s jemnou gradací a přirozeným podáním barev. Procesor DIGIC 4 je zároveň vybaven funkcí pokročilé redukce šumu při fotografování s vyšším nastavením citlivosti ISO a umožňuje spuštění fotoaparátu ve zlomku sekundy a v podstatě okamžité přehrávání pořízených snímků.
Pohodlné kompozici snímků pomůže také 3" LCD displej s režimem Live View. Rozlišení 1 040 000 bodů umožňuje detailní kontrolu snímků a videa. Přepnutí do režimu Live View, který nabízí obraz v reálném čase, umožňuje fotografování a filmování z neobvyklých úhlů. Se zaostřováním pomůže 9bodový systém automatického zaostřování založený na 9 zaostřovacích bodech. Body AF jsou rozmístěny v celém rámečku, aby bylo snazší zaostřit na objekty umístěné mimo střed záběru.
Snímky či videa je možné ukládat na paměťové karty SD/ SDHC. Pro napájení slouží standardně dodávaný Li-Ion akumulátor, jehož výdrž vystačí zhruba na pořízení 440 snímků v závislosti na použitých nastaveních. Pro spojení s počítačem slouží rozhraní USB 2.0 včetně podpory přímého tisku PictBridge. Nechybí ani možnost vyvedení obrazu a zvuku prostřednictvím rozhraní HDMI mini.

Parametry

Výrobce / značka
Canon
Model
EOS 550D
Druh fotoaparátu
Digitální zrcadlovky

Prodám Canon EOS 550D

Zavřít Zavřít
Prodávající
Radek Cermak
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!