Home Foto Videopříslušenství Ostatní příslušenství Kamerový Slider FT-GLX 60 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kamerový Slider FT-GLX 60 cm

Celá ČR
4. 11. 2015 - 20:27
3 490 Kč
Prodávající

Popis

Kamerový slider FT-GLX 60 cm je 4 generace slideru obdobného typu, který v ČR nemá konkurenci.Oproti předchozím verzím dochází ke zpevnění pojezdové plochy, vůle prakticky vymizela a slitina hliníku je ještě pevnější. Slider je vyrobený na zakázku a za pomocí "feedbacku" uživatelů je ještě lepší !

Kamerový slider FT-GLX 60 cm je slider, který v ČR nemá konkurenci. Slider je z té nejnižší cenové relace, avšak kvalita pojezdu je opravdu fascinující. Nikdy předtím bychom nevěřili, že za takto nízkou částku lze vyrobit tak kvalitní, kamerový slider.

Kamerový slider FT-GLX 60 cm je slider, který si může koupit i kdejaký profesionální kameraman. Slider překvapuje, dokonce až odpuzuje svojí nízkou cenou. Slidery v této cenové relaci s kovovým ložiskovým pojezdem totiž nejsou moc "funkční" pojezd se často zadrhává, pohyb není plynulý a často jsou to pouze vyhozené peníze.

Slider FT-GLX 60 cm však kupodivu žádnou větší vůli nemá a plynulost pohybu příjemně překvapuje ! Není to Konova slider, ale je téměř 3 x levnější ! Produkt určitě doporučujeme všem, od začátečníka po profesionála.

Slider se dá používat pro vertikální a horizontální záběry.

Kolejnice je vyrobena z tuhého hliníku. Slider obsahuje montážní závity (1/4 "a 3/8") na koncích a středu lze tedy slider pohodlně připevnit na stativ. Na koncích je dále závit pro nasazení přiložených nožíček. Nožičky je možné bez problému sundat.

Slider obsahuje 4 ložiska a styl umístění ložisek je obdobný jako u slideru Konova K5 (Konova má však ložiska 3 a navíc z ultra kvalitní ocele s naprosto přesnou laserovou výrobou).

Na slider se dá nasadit hlava, kamera se závitem 3/8". Majitele malých stativových hlav se závitem 1/4" tedy bohužel budou muset zakoupit 3/8" hlavu (což běžně v praxi je standardní sliderový závit pro uchycení hlavy) a my některé levnější hlavy naštěstí máme v sekci "stativy, hlavy".


SPECIFIKACE

-> délka: 60 cm
-> hmotnost: 1442 g
-> materiál: Hliník
-> barva: černá
-> montáž na stativy: 1/4 "a 3/8"
-> slider s kuličkovým ložiskem, kovové válečky.

Ochranná brašna je součástí balení.

Aretace videohlavy: 3/8" závit, nikoliv malý 1/4" (foto) závit.

Kamerový Slider FT-GLX 60 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
FILM TECHNIKA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!