Home Foto Videopříslušenství Ostatní příslušenství Glidecam HD-2000
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Glidecam HD-2000

Celá ČR
4. 11. 2015 - 19:31
15 390 Kč
Prodávající

Popis

Glidecam je neznámější výrobce steadicamů vůbec. Jedná o světovou špičku dostupných steadicamů. Spousta zákazníků začíná pojmům jako "steadicam", "steadycam" rozumět právě až potom, co uvidí někoho s Glidecamem v ruce.


Glidecam HD-1000, HD-2000, HD-4000 jsou steadicamy, které se převážně liší v nosnosti, rozměrech, ale produkty jsou to však obdobné.

Steadicam Glidecam HD-2000 je ukázka dokonalosti výroby stabilizačních alternativ. Stabilizátor oproti jiným výrobkům, výrobcům z naší nabídky (Flycam, Firmcam, SV) je cenově dražší, avšak cenově dražší z důvodu kvality zpracování. Glidecam má kvalitnější kov, kvalitnější ložisko s možností vycentrování, robustnější díly.

Jelikož nejsme elektronický obchod jako každý jiný a svoje výrobky vždy důkladně testujeme, rádi bychom podali stručný "report" z vlastních zkušeností.

Glidecam HD produkty se dají přirovnat (vzhledově přirovnat) k produktům značky Flycam, či Camtree. Obecně Glidecam je firma, která obdobný "standard" přinesla na trh. Glidecam oproti produktu Camtree Wonder-3, či Flycam HD řady je pevnější, bytelnější a jak jsme již zmiňovali, má lepší ložisko s možností kalibrace.

Celkově je Glidecam více seriozní, profesionálnější produkt. Zpracování závitů, šroubů, barvy, ochrany barvy je obecně samozřejmě kvalitnější. Největší rozdíl jsme postřehli hlavně v dlouhých záběrech, kdy díky kvalitnějšímu zpracování byly složité přechody ze zakloněného steadicamu zpět do roviny (třeba když chcete natočit špičku věže a opět srovnat záběr) mnohem jednodušší na zpracování a ve výsledku bylo mnohem lepší.

Razantní rozdíl kvality zpracování se potom dále projevuje během rychlého pohybu, běhu. Nicméně bychom neradi snižovali, ubírali hodnocení produktům jako Wonder-3 či Flycamu NANO, HD verzí, protože Flycam velice aktivně svoje výrobky upravuje, aktualizuje a musíme tedy říci, že šikovný člověk dosáhne obdobných výsledků i s Flycamem. Obecně jako si člověk může koupit slider do 5 000,- Kč nebo Konovu za 15 000,- Kč a dosáhnout stejných výsledků. Nicméně ta jistota, kvalita a investice, která bude i za X let funkční je prostě to, co dělá z Glidecam produktů ty nejlepší steadicamy vůbec.

Máte-li možnost a chcete investovat do něčeho, co Vám zůstane "věrné" dlouhá léta, určitě je Glidecam to nejlepší řešení na trhu.

SPECIFIKACE PRODUKTU
-> Rozměry hlavy - 18,2 x 9,9 x 2,4 cm
-> Rozměry platformy: nejmenší - 27,9 x 9,7 cm až nejdelší - 36,4 x 9,7 cm
-> Průměr tyče - 2,4 cm
-> Délka tyče - 38 až 56 cm
-> Nosnost od 0,8 kg do 2,7 kg
-> Hmotnost konstrukce(bez závaží) - 1,15 kg
-> Hmotnost závaží - 0,11 kg
-> Počet závaží - 12 ks
-> Připevnění příslušenství - 1/4" závit (včetně závitu pro externí LCD monitor)

OBSAH BALENÍ
-> Glidecam HD-2000 vč.závaží (12ks) a základního balení.

Balení neobsahuje rychloupínací destičku, pouze šroub pro nasazení přímo na horní plotnu. Na našem e-shopu však můžete zakoupit rychloupínací destičku zvlášť.

Glidecam HD-2000

Zavřít Zavřít
Prodávající
FILM TECHNIKA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!