Home Foto Videokamery Kamery na paměťové karty Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:45
1 780 Kč
Prodávající

Popis

HD minikamera DCR-233 skrytá v stilovém budíku s rozlišením 5 Mpx a velmi širokým obrazovým úhlem objektivu umožňuje snadné a nevzbuzující podezření monitorování místnosti. Jedná se o ideální řešení pro zabezpečení kanceláře, monitorování bytu po dobu dovolené nebo pro sledování bezpečí dítěte ponechaného v péči chůvy.

Uvnitř přístroje se nachází kvalitní minikamera s vysokým rozlišením 1280×960 a rychlostí 30 snímků za sekundu, citlivý mikrofon a detekce pohybu, díky které je šetřená paměť. Mminikamera registruje jenom nejdůležitější pro uživatele chvíle. Objektiv reaguje na pohyb ve střeženém prostoru - nahrává pokud zachytí v zorném úhlu pohyb. Data jsou ukládána na výměnné paměťové karty typu microSD/SDHC s kapacitou až 32GB. Vysokokapacitní Li-Ion akumulátor (2400mAh) poskytne napájení pro více než 24 hodin záznamu. Budík splňuje všechny základní hodinkové funkce: ukazuje aktuální čas, datum, teplotu a také umožňuje nastavit upozornění s funkcí zdřímnutí (1-60 minut). Přístroj má možnost hlasového oznámení času.

Kamera se výborně hodí pro zajištění bezpečnosti nebo získání důležitých důvodů. Veškeré funkce byly navrženy tak, aby umožňovaly diskrétní činnost, která nevzbudí podezření.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!