Home Foto Videokamery Kamery na paměťové karty Wifi kamera v kouřovém čidle s detekcí pohybu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Wifi kamera v kouřovém čidle s detekcí pohybu

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:50
6 980 Kč
Prodávající

Popis

IP kamera se vzdáleným přístupem přes síť Wifi nebo ethernet kamuflovaná jako zcela funkční poplašné kouřové čidlo DVR-35SWF. Toto moderní řešení umožňuje monitorovat prostor soukromého bytu, výrobní haly nebo skladu. Integrovaný citlivý mikrofon sbírá zvuky v místnosti. Navíc plní i svůj základní úkol - upozorní velmi hlasitou sirénou na to, že ve vzduchu odhalila kouř.
Kamera může pracovat v nepřetržitém režimu nebo režimu nahrávání spuštěného detekcí pohybu. Data mohou být ukládána na výměnné paměťové karty s kapacitou 64GB (pojme 96 hod. záznamu) nebo posílána přes internet. Zařízení lze připojit k síti pomocí ethernetového kabelu nebo bezdrátově – pomocí WiFi sítě. Připojení přes síť přináší obrovské možnosti sledování z libovolného místa pomocí počítače nebo také pomocí mobilních zařízení – smartphonů a tabletů (aplikace pro Android, Blackberry a iOS).
Obraz lze vysílat jako stream – lze jej sledovat živě nebo je možné také stahovat nahrávky uložené do paměti. Data lze také odesílat na server. V případě spojení s internetem s proměnlivou IP adresou existuje možnost konfigurovat spojení za využití služeb no-ip.
Zařízení je napájeno z elektrické sítě pomocí obyčejného adaptéru 12V/2A (není součástí balení), tudíž není potřeba mít obavy z vybití baterie – prostor můžete sledovat 24 hodin denně.
Kamera je napájena z energetické sítě.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Wifi kamera v kouřovém čidle s detekcí pohybu

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!